Fiat mihi secundum verbum Tuum

2.den příprav

15. 7. 2008 22:08
Rubrika: Activ8
Ráno jsem krkolomně povstal z postele a jen tak tak jsem to stihl na skupinkové ranní chvály přičemž jsem nechtěl přijít pozdě, abych pak musel dávat poplatek na kafe(který stanovil otec Kamil včera a nakonec byl přinucen platit, protože na nešpory přišel s pětiminutovým zpožděním). Po nich následovala společná snídaně na Stojanově se Slovem na den, před kterým byly Rannjí chvály, které vedl P.Zatloukal (škoda, že se neumíme dohodnout dohromady na SPOLEČNÝCH).
Po slově na den, které měl otec z Archy Rajnochovice, což je obdoba brněnského Mamre v Osové Bítýšce, které bylo jednoduché a srozumitelné všem(hodně o tom říkají o fotky ve fotogalerii), jsme se rozeběhli za prací a na porady. Po oědě mnoho z nás zalehlo, protože jsme nestihli dospát včerejšek.
Navečer jsem se dostal díky pochopení technické skupinky na internet(inu počítač sebou nemám, tak jsem odkázán na ostatní) a uložil na něj své první fotky a napsal první příspěvky na svůj blog. Nakonec dne jsme se všichni zúčastnili mše svaté v bazilice, která je nyní v obležení lešení a oprava chrámu se přenesli i do opravy duší.
Celý den jsme zakončili první tichou Adorací, která od dnešního dne bude pravidelně probíhat ve sklepním prostoru Stojanova gymnázia. 
Zobrazeno 983×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková